Leef gezond, leef gelukkig, leef en geniet!

Lifestyle coach

Mijn naam is Geert Vantournhout en ik ben lifestyle coach met jaren ervaring. Gehuwd, vader van drie volwassen kinderen en opa van Senne, Joshua en Jonas. Ingmar heeft een niet aangeboren hersenletsel. Zijn ongeval veranderde zijn, maar ook mijn leven.

 

Mijn actieve loopbaan startte ik in het vijfde leerjaar als onderwijzer. Tien jaar later startte ik in de verzekeringswereld als verantwoordelijke voor aanwerving en opleiding. Aansluitend werkte ik drie jaar in een bank- en verzekeringskantoor als cliëntenadviseur. Sedert 2003 werk ik deeltijds als vrijetijdscoördinator bij de grootste Vlaamse belangenvereniging voor personen met een handicap. Tien jaar lang coachte ik in de zomermaanden assistenten voor Zon, Zee, Zorgeloos: een initiatief dat op acht stranden zorgt dat mensen met een verminderde mobiliteit vlekkeloos genieten van strand en zee. Daarnaast bouwde ik elf jaar lang ervaring op als Herbalife member, maar toch vooral als coach. Sedert bijna tien jaar ga ik spreken voor scholen en verenigingen.

 

Ik profileer me als lifestyle coach. Psychologie vormt de rode draad in mijn ganse beroepsloopbaan. Daaruit ontwikkelde de drang naar zelfkennis en persoonlijke groei zich meer en meer. Die zelfstudie in combinatie met mijn levenservaring en levensverhaal vormen de basis voor herkenbare, praktijkgerichte voordrachten en individuele coaching en therapie.

 

Mijn doel is ervoor zorgen dat jij kan genieten van een gelukkig en gezond leven. Dit maak ik waar door: empatisch luisteren naar jouw verhaal, onbevooroordeeld jou inspireren en kapstokken aanreiken om meer van het leven te genieten. Mensen staan centraal in alles wat ik doe en mijn levenshouding straalt dit uit. Wil je anders met stress omgaan, een burn-out vermijden, gewoon op verhaal komen, stoppen met piekeren, kortom meer genieten van het leven?  Dan ben je bij mij aan het juiste adres.Wil je meer informatie over mijn voordrachten ?